Jó kis ostyás, ropogós gofrik lesznek ebből a tésztából, főleg, ha elég ideig sülnek. Gyümölcsökkel, mézzel, vaníliás krémtúróval, mogyorókrémmel, juharszirupos ricottával és csokihabbal is tálalhatod, ha magában el nem fogy az összes még az ünnepélyes, szombati tálalás előtt.
Gyümölcsökkel is feldobhatod.miodrag ignjatovic
Hozzávalók
- 0.5 bögre mandulaliszt
- 1 deci tej
- 2 darab tojás
- 3 evőkanál cukor vagy xilit
- 1 mokkáskanál só
- 2 nagy evőkanál puha kókuszolaj vagy vaj
- 0.5 zacskó sütőpor
- 0.5 bögre zabpehelyliszt
Elkészítés:
Olvaszd fel a zsiradékot, majd dobd egy turmixba az összes hozzávalót, és jól dolgozd el. Ezután kis adagokban tedd a forró, olajspray-vel átfújt gofrisütőbe, és süsd ropogósra.