Egyszerű, ünnepi vendégváró: parmezános sajtgolyók snidlingbundában

Szeretjük, mert egy kicsit izgalmasabb, mint néhány szelet keksz és sós mogyoró, mégis hamar elkészül, és azok a vendégek is örülnek majd neki, akik nem rajongói az édes vendégváró falatkáknak.

Tálald kekszfalatokon, retek- vagy uborkaszeleteken, mindenhogy kibír néhány órát, sőt akár előző nap is elkészítheted. Snidling helyett forgathatod rózsaborsba, parmezánba és szárított fűszerekbe is, így sokféle változatát készíted el ugyanannak a finomságnak.

Manduladarába forgatva is finom.
Manduladarába forgatva is finom.Alleko

Hozzávalók 1 adaghoz

  • 15 deka túró
  • 15 deka natúr sajtkrém
  • 3 evőkanál reszelt parmezán
  • ízlés szerint só, fehér bors
  • 1 csokor snidling apróra vágva
  • 1 teáskanál langyos méz
Recept idők

Elkészítés:

Dolgozd össze a hozzávalókat egy villával vagy robotgéppel, sózd és borsozd ízlés szerint. Ezek után, ha szeretnéd, fűszerezd szerecsendióval, friss petrezselyemmel, oregánóval vagy tárkonnyal. (Egyféle fűszer bőven elég lesz, de natúr változatban is isteni.) Ezek után forgasd meg az apróra vágott snidlingben, és szúrd fogpiszkálókra vagy színes műanyag pálcákra. Ha van kedved, próbáld ki a juhtúrós és a manduladarába forgatott változatokat is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek