Tálald kekszfalatokon, retek- vagy uborkaszeleteken, mindenhogy kibír néhány órát, sőt akár előző nap is elkészítheted. Snidling helyett forgathatod rózsaborsba, parmezánba és szárított fűszerekbe is, így sokféle változatát készíted el ugyanannak a finomságnak.
Hozzávalók 1 adaghoz
- 15 deka túró
- 15 deka natúr sajtkrém
- 3 evőkanál reszelt parmezán
- ízlés szerint só, fehér bors
- 1 csokor snidling apróra vágva
- 1 teáskanál langyos méz
Elkészítés:
Dolgozd össze a hozzávalókat egy villával vagy robotgéppel, sózd és borsozd ízlés szerint. Ezek után, ha szeretnéd, fűszerezd szerecsendióval, friss petrezselyemmel, oregánóval vagy tárkonnyal. (Egyféle fűszer bőven elég lesz, de natúr változatban is isteni.) Ezek után forgasd meg az apróra vágott snidlingben, és szúrd fogpiszkálókra vagy színes műanyag pálcákra. Ha van kedved, próbáld ki a juhtúrós és a manduladarába forgatott változatokat is.