Grillezel, és valami könnyűt ennél? Próbáld ki ezt a gombás-hagymás-sajtkrémes szendvicset!

Egy adag rukkolával és friss koktélparadicsommal lesz igazán finom ez a szendvics, amivel semmi más dolgod nem lesz, csak a grillezett hagyma- és gombaszeleteket egy kissé összevágni és a sajtkrém tetejére halmozni. Ha van otthon parmezán, azzal sem érdemes spórolnod.

Erről még a teteje hiányzik.
Erről még a teteje hiányzik.Yamac Beyter

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 kis marék rukkola
  • 6 darab koktélparadicsom összevágva
  • 10 deka sajtkrém
  • 2 darab minibagett (vagy egy nagyobb)
  • 5 fej gomba
  • 1 darab hagyma felkarikázva
  • a sütéshez olaj, só, bors
  • 1 ek. puha vaj
Recept idők

Elkészítés:

Kissé olajozd meg a gombát és a hagymát, majd sózd, borsozd és grillezd meg. Vajazd meg a bagett belső felét, és azt is grillezd meg egy kicsit. Kend meg a sajtkrémmel, add hozzá a zöldségeket, és ha van otthon, egy kevés parmezánt és fekete olívát is tegyél bele. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek