Ha te is azon vagy, hogy egy kicsit kevesebb hús kerüljön az asztalodra, a legjobb, amit tehetsz, ha kipróbálod e heti kedvencünket: a grillezett gombával és hagymával készített szendvicset, ami sűrű krémsajttal, rukkolával és egy kevés parmezánnal lesz igazán finom. Ha pedig burgerben gondolkodsz, de már unod a régi ízeket, készítsd legközelebb keleti vagy csirkés-joghurtos változatban!
Egy vega szendvics következik, ami egyáltalán nem kompromisszumos.
A padlizsánburgert próbáltad már? Mi jó sok sajttal és fűszeres lilahagyma-lekvárral dobtunk fel.
Egy klasszikus, amit mindenki imádni fog: marhaburger grillen.
Csirkével is készülhet klassz hamburgerpogácsa, ahogy remek szendvics is.
Ha te is szeretsz mindenféle izgalmas fűszert és új ízt kipróbálni, dobd össze ez a pofonegyszerű köfteburgert.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés