Egyszerű naankenyérrel is finom.Diana Miller
Hozzávalók 2 személyre
- 3 ek. naprafogóolaj
- 1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 tk. reszelt gyömbér
- ízlés szerint koriander, füstölt paprika, só, bors, köménymag, kurkuma, garam masala, fahéj
- 1 nagy evőkanál sűrű paradicsompüré
- 50 deka pulykamell felkockázva
- 10 deka mascarpone
- 1 ek. joghurt
- friss koriander a tálaláshoz
- 25 deka konzervparadicsom
- 1 nagyobb darab hámozott paradicsom felkockázva
- 1 darab zellerszár apróra vágva
- 1 ek. mangócsatni
Elkészítés:
Pirítsd üvegesre a hagymát az olajon, majd mehet hozzá a fokhagyma és a hús. Ha a pulyka megsült, add hozzá a zöldségeket, majd 5-10 perc után sorban add hozzá a többi alapanyagot, és forrald össze a ragut. Melegen, naankenyérrel vagy korianderes rizzsel tálald.