Friss házi tésztával is nagyon finom.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 30 deka pasztinák apróra felkockázva
- 20 deka natúr krémsajt
- 1 deci alaplé
- 2 ek. parmezán
- 20 deka főtt csicseriborsó
- 0.5 darab vörörshagyma apróra vágva
- 1 tk. vaj
- 1 deci tejszín
- 1 ek. szarvasgombaolaj
- ízlés szerint só, frissen tört rózsabors
- 2 ek. olaj
- 2 kisebb gerezd zúzott fokhagyma
- 1 tk. barna cukor
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékében pirítsd üvegesre a hagymát, majd add hozzá a fokhagymát és a fehérrépát is. Néhány perc után öntsd fel az alaplével, puhítsd 10 percen át, majd mehet hozzá a csicseriborsó, az ízesítők, a sajtkrém és a tejszín. Melegítsd össze, majd add hozzá a szarvasgombaolajat és végül a parmezánnal a tetején tálald.