Kóstoltad már a kókuszos-birsalmás fehérrépa-krémlevest?

Egy nagy szelet püspökkenyér lesz mellette a tökéletes kísérő, az sem baj, ha külön erre a célra készítesz belőle egy kevésbé édesített adagot. Ez a verzió tökéletes lesz a reggeli tejeskávék és délutáni matcha latte mellett is.

Különleges és nagyon egyszerűen elkészíthető.
Különleges és nagyon egyszerűen elkészíthető.FoodieMedia

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 közepes darab birsalma felkockázva
  • 2 deci zsíros kókusztej
  • 2 szál fehérrépa felkockázva
  • 2 deci víz
  • ízlés szerint só, bors, szerecsendió
  • 3 deci tejszín
  • 1 ek. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

A befűszerezett, ízesített kókusztejes vízben főzd puhára a birsalmát és fehérrépát, majd pürésítsd és öntsd fel a tejszínnel. Leszűrve, forrón érdemes tálalnod, akár egy adag fahéjas vajban megforgatott főtt gesztenye is jól illik hozzá. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek