Hozzávalók
- 50 deka süteménymaradék morzsásra törve
- 2 ek. meleg méz
- 1 kisebb doboz natúr krémsajt
- 1 ek. mézeskalácsfűszer-keverék
- 20 deka fehér csokoládé felolvasztva
Elkészítés:
Az apróra darált süteménymaradékot locsold meg a mézzel és a fűszerekkel, majd adj hozzá egy kis doboz sajtkrémet, vagy annyit, amitől még morzsás, de már összeáll a keverék. Tedd a hűtőbe legalább egy fél órára, majd formázz apró golyókat belőle. Ha elkészültél vele, szúrd pálcikákra és mártsd fehér csokiba. (A piros-fehér változathoz egy kevés ételfestékre is szükséged lesz.) Étcsokis-mentás és rumos-baracklekváros változatban is finom.
Ha nincs nyalókapálcikád, egyszerű sütibonbonokként is tálalhatod a golyókat.