Bagettben és kalácsban tálalva is finom.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb szelet kalács (vagy bagett)
- 20 deka camembert felszeletelve
- 1 ek. puha vaj
- 6 deka kandírozott narancshéj apróra vágva
- 2 evőkanál majonéz
- 2 kisebb marék rukkola (jégsalátával is helyettesítheted)
- 4 szelet napon szárított sonka
- ízlés szerint fahéj, szerencsendió
Elkészítés:
Pirítsd meg egy kevés vajjal a kalácsok egyik oldalát, majd a belső felüket kend meg a kissé befűszerezett majonézzel. Arra mehet a rukkola, a sonka, a sajt és egy kevés kandírozott narancshéj. Klassz téli gyorsétel, amit az ünnepek sokadik napján érdemes bevetned, amikor már nincs kedved főzni, mégis valami izgalmasat tálalnál.