![Házi tésztával a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3567/35675/356758/35675807_2728219_49b6551e481b4e56250469e1f95004ec_wm.jpg)
Hozzávalók 4 személyre
- 4 adag friss vagy száraztészta
- 35 deka pulykahús felcsíkozva
- 2 nagy szál zellerszár apróra vágva
- ízlés szerint só, rózsabors, tárkony
- 4 ek. mascarpone
- 1 ek. puha vaj
- 15 darab aszalt barack felkockázva
- 30 deka pecorino vagy mozzarella sajt
Elkészítés:
Főzd ki a tésztát lobogó, sós vízben, közben a vajban forgasd össze a húst, a gyümölcsöket és a mascarponét. Ha ezzel megvagy, fűszerezd és kanalazd a krémet a tészta tetejére, és reszelt sajttal a tetején tálald.
![Ezzel elkerül a kajakóma: ciderrel sült pulyka, gyömbéres, mézes gyümölcskörettel](https://kep.index.hu/1/0/3052/30528/305289/30528973_2343875_96d949e45ea01c34d49484a7d65ad29b_wm.jpg)
Csak egy cidert vettél pluszban és talán egy zacskó gyömbért, és készítettél valami nagyon különlegeset akár az ünnepekre, akár egy hétvégi vacsorára.
Tovább olvasom