A mézes-füstös lazac mellé már csak egy friss salátát kell összedobnod

Akár egy csilis-parmezános házi, gyúrt tészta is klasszul illik hozzá, de egy narancsos salátával sem tévedhetsz.

Mézzel és csilivel a legfinomabb.
Mézzel és csilivel a legfinomabb.MmeEmil

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 tk. füstöltpaprika-por
  • 1 nagy ek. méz
  • ízlés szerint só, rózsabors, csili
  • 0.5 darab biolime leve és héja
  • 2 ek. olívaolaj
  • 2 nagyobb szelet lazac
  • olaj a sütéshez
Recept idők

Elkészítés:

Süsd ki a besózott halat egy kevés olajban néhány perc alatt, a többi hozzávalóból pedig keverj mázat az elkészült szeletekre. Ha elkészült, kend meg a mázzal, süsd még néhány percig, majd tálald saláta mellett. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek