Ha épp semmilyen tematikát nem követnél az ünnepi ételsor összeállításakor, csak éppen egyszerűen elkészíthető finomságokat tálalnál, ez a válogatás lehet a kedvenced. Csupa olyan receptet mutatunk, amikkel nem kell napokig törnöd magad a klassz végeredményért.
Előétel
Fő- és előételként is tökéletes ez az izgalmas céklás fogás. Ha a halat kisebb adagokra vágod, házi kekszfalatok tetején remek lesz izgalmas előételként is.
Leves
Ha a maximumra csavarnád a téli hangulatot, ezt a levest kóstold meg! A mézeskalács fűszerei levesekben és salátaöntetek ízesítésére is tökéletesek.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Főétel
Nemcsak azok a fogások lehetnek finomak és különlegesek, amikkel órákon át dolgozol. Egy frissen sült hússzelet, egy gyors rántott hal is lehet ünnepi. Mutatjuk, hogyan!
Desszert
Ha inkább az ünneplésre, mint a sütésre tartalékolnád az energiáid, dobd össze ezt a téli hangulatú, narancsos trifle-t. Alig fél óra kell neki, a végeredmény mégis ünnepi, egy klassz üvegtálban pedig nagyon látványos is.