Bármelyik kedvenc haladból készülhet.Boston Globe
Hozzávalók 2 személyre
- 2 darab megtisztított durbincs
- 4 darab baconszelet
- 1 kisebb darab sonkatök felszeletelve vagy felkarikázva
- 4 ek. olívaolaj
- ízlés szerint só, rózsabors, fahéj és szerecsendió
- 15 deka kecskesajt
- 20 deka főtt gesztenye
- 1 ek. vaj
Elkészítés:
Szózd és olajozd be a halat, majd töltsd meg a baconszeletekkel. Halsütő rács segítségével süsd meg (vagy annak híján a sütőben puhítsd meg a halakat). A tököt vágd karikákra, és 200 fokon 50 perc alatt süsd készre. Ekkor locsold meg egy kevés fűszeres-sós olajjal, majd morzsolj rá egy kevés kecskesajtot.
A gyesztenyét forgasd meg a felmelegített vajban, és szórd meg egy kevés sóval, borssal, szerecsendióval és fahéjjal.