Mandulával és tökmaggal is díszítheted.bhofack2
Hozzávalók
- ízlés szerint só, bors, mézeskalácsfűszer-keverék
- 5 deka aszalt barack és vörös áfonya apróra vágva
- 1 doboz natúr sajtkrém
- 6 deka kecskesajt összemorzsolva
- 10 deka pirított fenyőmag
- 1 ek. vaj felolvasztva
- 5 deka reszelt cheddar
- 0.5 darab bionarancs héja és néhány csepp leve
Elkészítés:
Keverd el egy aprítógépben a sajtokat és a vajat, majd ízesítsd a keveréket. Add hozzá a gyümölcsöket, majd hagyd egy kicsit állni. Ezek után formázd és a külsejét szórd meg a pirított fenyőmaggal. Tálalj mellé kekszet, pirítóst vagy zöldségfalatokat. Karácsonyi változatban mézeskalácsfűszer-keverékkel és borssal ízesítsd, nyáron friss snlidlinggel és zsályával.