futasJó kedvvel, tele energiával ébredtem. Kimentem futni a Városligetbe, majd kicsinosítottam magam és bementem dolgozni. Egy léböjtölő vallomásai, 6. nap.

1. nap: Lemondás és hidegrázás

2. nap: Rémálmok és mozi

3. nap: Hárman bíztatjuk egymást

4. nap: Jártányi erőm sincs

5. nap: Hülyeséget csinálok

A hatodik nap reggelén csoda történt. Hat órakor kipattant a szemem, iszonyú jó kedvvel, és tele energiával ébredtem. Reggelit készítettem a lányomnak, kitakarítottam a fürdőszobát, és a léböjt alatt először kedvet éreztem egy kis mozgáshoz is.

Új emberként érkeztem

Kimentem hát a Városligetbe futni. Óvatos voltam, figyeltem rá, nehogy túlterheljem magam, de meg se kottyant az edzés, simán kibírtam! Futás után kicsinosítottam magam, és új emberként érkeztem meg a munkahelyemre. Úgy tűnt, átlendültem azon a néhány kritikus napon, és meglett az eredménye.

Este elmentem szoláriumba, jól esett a meleg. Éhes továbbra sem voltam, de kívánós igen. A juharszirupos lötty ízét már nagyon untam, ezért rendszerint egy kis frissen facsart gyümölcslevet kortyolgattam. Amolyan jutalomfalatként. Kitaláltam, hogy a tizedik nap után csinálok egy gyenge zöldséglevest rántás nélkül, és annak a levét fogom majd iszogatni. Már majdnem biztos vagyok abban, hogy ki fogom bírni.

Don't try this at home!
Lulu példájából is látszik, a léböjt veszélyes vállalkozás. A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

cikk-tipus-linkek

Lemondás és hidegrázás

Rémálmok és mozi

Hárman bíztatjuk egymást

Jártányi erőm sincs

Hülyeséget csinálok

 

 

Mustra