Ha szeretnéd elkerülni az ételmérgezéseket és az élelmiszerek okozta fertőzéseket, ezekre a konyhai veszélyforrásokra ügyelj.
A séfek nemcsak azt mondták el, hogy milyen ételt nem ennének étteremben, hanem azt is elárulták, miért mondanak le még a frissensültekről is.
Te pirítottad vajban? És a titkos hozzávalót belekeverted? Mi sem.
Ezeket még mi sem hallottuk.
Lássuk, mit esznek a legjobb szakácsok akkor, ha valami kalóriaszegény ennivalóban gondolkodnak, ami nem nehezít el!
Még ha szakácskönyvek alapján készül az ebéded, akkor sem biztos, hogy pont olyan lesz, amlyennek tervezted. Ekkor jöhetnek a trükkök!
Vomberg Frigyessel arról beszélgettünk, mi kellene ahhoz, hogy vendégként és vendéglátóként is jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
Megmutatjuk, milyen az élet Budapest központjától negyedórányi autóútra.
Ki tudod találni, melyik regényre gondoltunk a kvízben? Tedd próbára magad!