Reggelire és gyors vacsoraként is remek ez a fogás, amit mi leginkább egy nagy adag reszelt parmezánnal és friss snidlinggel a tetején szeretünk a legjobban.
A tócsni klasszikus változatban a legnépszerűbb, de ha mellőznéd a burgonyát, vagy csak kevesebbet ennél belőle, dobd fel néhány extra zöldséggel – ezektől csak finomabb lesz. Ha fokhagymásan megunod, Srirachát keverj a tetejére kanalazott tejfölbe.
A röszti régi kedvencünk, és mindig bevetjük, amikor egy adag tejfölös lángosra vágyunk, de épp nincs idő dagasztani és keleszteni, majd megsütni egyik kedvencünket. A lapcsánka gyorsan elkészül, és bármelyik napszakban bevetheted laktató fogásként.
Szerintünk a röszti fokhagymás-snidlinges tejföllel a legeslegfinomabb.
Ezúttal nemcsak fokhagyma, de egy kevés citromhéj is került nálunk a tejfölbe, ami a meleg tócsnik tetején jéghidegen a legfinomabb. Ha szereted a sajtot, vagy az estig tartó bűntudat időnkénti mardosó bejelentkezését, akkor egy nagy adag trappistát is reszelj a tetejére.
A röszti egy jó kis gyors, költséghatékony étel, amit általában mindenki szeret, aki a krumplit, a lángost, a palacsintát és a klassz, hideg tejfölt a tetején. Medvehagymával és hús nélkül gyors vega vacsora lesz belőle.
Nem igényel nagy erőfeszítést megspórolni kéthavi számlának megfelelő összeget a rezsidből.