Mi ráadásul egy kontakgrillben sütjük a félbevágott padlizsánokat, nem sütőben, így az előkészületek ideje is sokkal rövidebb lesz. Ha már nem forró, kanalazd ki a héjából, dobd az aprítógépbe, turmixba, vagy akár a smoothie-készítőbe, és keverd krémesre. A padlizsánkrém titka, hogy nem kell túlgondolni és agyonfűszerezni. Akkor tökéletes, ha egy kicsit kiemeled a zöldség ízét, és langyosan kanalazod a forró pirítósszeletekre.
Keleties deszka: mesésen ízletes, pazar keleti előételek színes kavalkádja. Melengető, fűszeres, 1001-szer is elvarázsol.
Ételek, amik a könnyelmű fogadalmak egyszerű betartásához is jól jönnek.
Íme a rapid változat lustáknak és lájfhekkereknek.
2 vármegye széllökések, 10 pedig havazás miatt érintett: a hó mennyisége jelentős lehet.