Te is bizalmatlanul méregeted a bolti krumplipüréport? Most megtudhatod, hogy pontosan mi kerül bele.
Nálunk tejszínnel és vajjal készült ez a medvehagymás változat, amit akár tavaszi grillhúsok és raguk mellett is tálalhatsz. Ha maradnál a húsmentes fogásoknál, tejszínes erdeigomba-ragut készíts mellé.
Mivel tuningolják még tökéletesebbre a krumplipürét azok, akiknek az a szakmája, hogy amit főznek, a tökéletesnél is egy fokkal finomabbra sikerüljön?
Ne mondj le a maradék krumplipüréről! Mutatjuk, hogy fagyaszd le, hogy később felhasználhasd.
Megvan a tökéletes eljárás!
Amíg a krumpli fő, csak süss alufóliában (vagy még jobb, ha egy adag hús mellett) sok-sok gerezd fokhagymát, majd ha elkészült a püré, keverd el a burgonyás-vajas köretben úgy, hogy még egy kicsit darabos maradjon, és rá lehessen harapni az édeskés-fűszeres falatokra.
Egyre többen szenvednek a vastagbelet érintő rákban, egy új kutatásban pedig kiemelik ennek az okát.
Az új élelmiszereket csak pár éve fogyasztjuk, mégis egyre több magyar konyhájából kiszorítják a helyi alternatívát.