Otthon a sütőben is kiváló kenyér süthető egy csipetnyi pluszadalék hozzáadásával. Ettől mindenkinek jobban ízlik a házi kenyér, de veszélye is van.
Egyre több családnál készül otthon kenyér. Ha van jó receptünk, vajon géppel készítsük, vagy külön dagasztva sütőben süssük? Melyik a jobb megoldás?
Kívül ropogós, belül puha, friss gluténmentes házi kenyér negyedóra munkával. Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes recept.
Bár a kenyér talán soha nem fog elfogyni az üzletekből, mégsem rossz ötlet összedobni egy adag házit, aminek minden összetevőjét ismered. Ha az alaprecept már megy, készítsd el fekete olívás-oregánós, szárított paradicsomos-bazsalikomos és citromos-tárkonyos változatban is.
A trükk legális, de vannak feltételei: így lesz olcsóbb a fűtés.
Ki tudod találni, melyik regényre gondoltunk a kvízben? Tedd próbára magad!