Gnocchit készíteni egyáltalán nem nagy dolog, ezek a minigombócok ráadásul egy rakás olaszos étel alapjai lehetnek. Szuper egy kevés szarvasgombával, sajtokkal és sonkával, de ha egy kevés olívaolajat, parmezánt és citromhéjat kap, már akkor is tökéletes vacsorát készítettél.
A rakott ételek készítésében az a második legjobb, hogy csak be kell dobnod az egészet a sütőbe, ráolvasztani egy nagy adag sajtot, mellette besamelt vagy tejfölt, és már el is készült a tökéletes ebéd vagy vacsora.
Bármilyen egyszerűen fűszerezett húst vagy rántott zöldséget feldob ez a különlegesen ízesített köret, aminek a tetejére ropogós sülthagyma-kockákat vagy pirított tökmagot is szórhatsz – ezekkel még izgalmasabb és tartalmasabb lesz.
Megmutatjuk, milyen az élet Budapest központjától negyedórányi autóútra.
Nem igényel nagy erőfeszítést megspórolni kéthavi számlának megfelelő összeget a rezsidből.