Pornóoldalt tervezett a PETA, hogy mindenki vegán legyen

Úgy tűnik, az állatvédő szervezet döntéshozóinak végzetesen elgurult a gyógyszere: a legújabb tervük, hogy nemcsak a Föld bolygón változtatnak mindenkit vegánná, hanem a Marsot is meghódítják. Ezt pedig egy pornó website indításával tervezik segíteni, ahol a szexképek mellett az állatokkal való kegyetlen bánásmódra hívnák fel a figyelmet.

Hogy a PETA a legradikálisabb állatvédő/zöld szervezet, azt már eddig is tudtuk, de hogy ezzel mennyi jót tesznek az ügynek, az erősen kétséges. Most két olyan tervvel álltak elő, aminek hallatán csak pislogni tudunk.

Legyen vegán gyarmat a Mars

Hosszú távú tervük, hogy az egész Föld lakosságát áttérítsék a vegán étrendre, és 10-20 év múlva pedig a Space X rakétagyártó vállalattal közösen kolóniákat küldenének a Marsra, ami lehetőséget adna arra, hogy ott olyan civilizációt alakítsanak ki, amiben az emberek nem zsákmányolnak ki más élőlényeket - adta hírül az Ecorazzi.

PETA nyuszi Fotó: Daniel Paquet
PETA nyuszi
Fotó: Daniel Paquet

Az űrhajón természetesen csak vegán ételek lennének, és a legénység, illetve a gyarmatosítók is elköteleznék magukat az állati eredetű ételektől mentes táplálkozás mellett. A PETA elnöke, Ingrid Newkirk szerint ez egy lehetőség lenne arra, hogy helyrehozzák, amit az emberek a Földön már elrontottak. Elég merész tervnek tűnik, bár az igaz, hogy a húsfogyasztás csökkentése nagyban segítené a bolygónkat.

Szexszel a vegán bolygóért

A Földön a veganizmus terjesztését egy pornóoldallal is segítenék - számolt be az International Herald Tribune. Hogy hogyan? Úgy, hogy a site-on a felnőtt tartalom mellett az állatokkal való kegyetlen bánásmódról helyeznének el grafikus illusztrációkat és videókat. A két téma persze nem egyszerre jelenik meg a képernyőn, de elég abszurd ötlet, hogy két mell között egyszercsak feltűnjön egy megkínzott borjú videója és ez növelné a látogatottságot (vagy az élményt). Erre nem tudunk mást mondani: sok szerencsét!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek