TREND

A három leghaszontalanabb nyári divatáru

2010. július 5., hétfő 10:46

furicucc_m A tevepata eltüntetésére alkalmas fehérnemű csak a paparazzók kivédére alkalmas, a Dior mintás kontaktlencse, és a szoknyakötő csipesz viszont az a két divatcsökevény, amire a legkisebb szükségünk van nyáron. Végtelen merítésből válogattunk.

Amikor azt hinnénk, már minden ötletet elhasználtak a világon, akkor jön néhány szemfüles üzletember, aki kitalálja azokat a tárgyakat, aminek korábban soha nem éreztük hiányát. Következzen három olyan divatipari csökevény, amire valójában semmi szükségünk.

A paparazzók réme

Camelflage - Ezt a fehérneműt a tevepata néven elhíresült jelenség kivédésére szánják, vagyis amikor nőknél a nadrág látványosan bevág elől. Hol máshol szabadalmaztatták volna, mint az Egyesült Államokban, ahol a lesifotósok egyébként is előszeretettel fotózzák a hírességek alsó fertályát? A 19.99 dollárért kapható alsóneműbe egy légáteresztő és rugalmas „kisimító" betétet varrtak, ami elvben meggátolja, hogy akár a legszűkebb nadrág is tevepatát okozzon. Így, mint mondják, a megjelenésünk is magabiztosabbá válik, hiszen megszűnik egy komoly aggály-faktor! Egyrészt ennek láttán egyből a férfi táncosok szuszpenzor ugrik be, utána viszont az, hogy a vizuális katasztrófa azzal is megelőzhető, ha egyszerűen nem 3 számmal kisebb nadrágot viselünk.

vagott Már csak Dior csípőprotézis hiányzik

Dior kontaktlencse - Ha valakinek nem lenne elég, hogy tetőtől talpig logóba öltözzön, a luxusmárka parfümjeivel, sminkjével és kencéivel kényeztesse magát, az mostantól szó szerint a szemén is viselhet Diort. A divatház előállt ugyanis a saját kontaktlencséjével, aminek aranyozott a széle és egy apró CD monogram látható rajta. Nem tudjuk, mit szólna mindehhez az alapító Monsieur Dior, viszont csak remélni tudjuk, hogy a következő, amivel előállnak, nem egy logós csípőprotézis lesz.

lencse2_belso

Biciklizés közbeni védelem

Szoknyakötő csipesz - A szoknyában biciklizés valós probléma, bár sokkal kevésbé egetrengető, mint amennyire szeretik beállítani. Ezt a harisnyakötőhöz hasonló találmányt a combra kell húzni, majd a csipesszel rögzíteni a szoknya szélét. Így megakadályozza, hogy egy óvatlan széllöket az utca elé tárja, mit viselünk a szoknya vagy ruha alatt. Ezzel kapcsolatban az egyetlen félelmünk, hogy az elasztikus pánt egy hosszabb menet után szép kis csíkot hagy a lábunkon. Másrészt pedig, minek fizetnénk ki ezért 10 dollárt, amikor egy egyszerű ruhacsipesszel is ugyanolyan jól össze lehet fogni a szoknyát?

csipesz_belso

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta