TREND

Újratervezték Kate Middleton eljegyzési ruháját

2012. április 21., szombat 09:23

Nem értjük, mi ez a mizéria a semmilyen kék ruha körül, de az őrületnek még nincs vége, idén nyáron újra lehet bárki Kate Middletonra hasonlító menyasszony. Amikor 2010-ben Middleton és Vilmos herceg bejelentették eljegyzésüket, a sajtótájékoztatón a nagy hírt háttérbe szorította Kate kobaltkék Issa ruhája. Az ezt követő napokban nők ezrei akartak maguknak ilyen ruhát, ami percek alatt hiánycikké vált a boltokban.

Kate Middleton eljegyzési ruhája
Kate Middleton eljegyzési ruhája

A több mint 120 ezer forintos ruhát azóta már több nagykereskedelmi cég és áruházlánc koppintotta, az egyik legpofátlanabb másolatot az F&F követte el, Kate Dress néven 5200 forintért árulták a ruha rövid ujjú tescós változatát.

Az eredeti kék ruháért felelős Issa újra piacra dobta az elhíresült darabot, a brazil Daniella Issa Helayel által tervezett, V nyakú, selyem, kimonóra hajazó jersey ruhát, rejtett cipzárral. A sokoldalú, nőies nőknek készült ruhát a tervező elmondása szerint Pucci, Diane von Furstenberg vintage ruhái, és az olyan elbűvölő nők, mint Sophia Lauren, Veronica Lake és Bianca Jagger ihlették.

Az eljegyzési ruhához képest nyáriasabb és világosabb ruhát jégkék, mangó, almazöld, flamingó és akvamarin színekben és mintás verzióban is lehet majd kapni az üzletekben 595 dollárért, azaz körülbelül 128 ezer forintért. A teljes kollekciót a Shopbop.com-on ön is megnézheti.

Az Issa nyáriasított eljegyzési ruhája
Az Issa nyáriasított eljegyzési ruhája
Fotó: ISSA

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta