TREND

A 100 legbefolyásosabb divatikon egyben

2012. április 12., csütörtök 23:37

A Time Magazin különkiadásában hozta le az elmúlt 90 év legnagyobb divatikonjainak névsorát, tervezőktől a modellekig. Kate Moss, Twiggy, Coco Chanel, David Bowie és még sokan mások - nézze meg a teljes listát!

A Time Magazin speciális kiadásában összeállított egy top 100-as listát, mely a magazin elindulásától, 1923-tól gyűjti össze az eltelt 90 év legikonikusabb alakjait a divatvilágban.

A figyelemfelkeltő címlapjairól ismert lap minden évben megválasztja  az "Év emberét”, és "Time 100" címmel többször is bemutatták már a világ 100 legbefolyásosabb személyét, vagy minden idők 100 legjobb filmjét is. A divatvilág legmeghatározóbb és legbefolyásosabb alakjait tervezők, fényképészek, szerkesztők, stylistok, múzsák és szupermodellek szerint csoportosította a magazin.

A tervezők listáján legjobban Coco Chanel, Giorgio Armani és John Galliano nevének örültünk. A modellek névsora az összeállításból a legrövidebb, körülbelül feleakkora, mint a többi kategóriáé, de legalább rajta van Kate Moss és Twiggy. A múzsák listáján szerepel a Beatles, viszont a Rolling Stones nem, ami azért kicsit furcsa. Rossz érzésünkön kicsit azért javít David Bowie és Audrey Hepburn, akik szintén helyet kaptak a listán.

A 100 legjobb fotós között megemlítik Martin Munkácsit és Helmut Newtont is, a legütőképesebb szerkesztők és stylistok névsorában pedig természetesen előkelő helyen szerepel az atyaúristen, azaz a Vogue főszerkesztőnője, Anna Wintour, valamint a Szex és New York sikeres stylistja, Patricia Field. Anna Dello Russo valahogy kimaradt.

A Time listáját megnézheti itt, aztán elmondhatja kommentben, önnek ki hiányzik róla!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta