TREND

A fakó pink hajnál nincs menőbb

2012. április 9., hétfő 14:40

Nem vicc, fakó pink vagy neonzöld csíkokkal a hajában csak menő lehet 2012-ben. Mindenesetre kis felületen próbálgassa a vad színeket, kimosható festékkel, mielőtt bármilyen végleges megoldás mellett dönt.

2012 tavaszán nemcsak ruhatárunk telhet meg neon- és pasztellszín ruhacsodákkal, az is igazán menőnek számít, aki a haját élénk árnyalatokkal festeti vagy melíroztatja. Két szabály van: nem szabad túlzásokba esni, és tudni kell viselni az extrém hajszíneket!

Az őrületet a különleges szettjeiről híres Lady Gaga indította 2009-ben, amikor az MTV Video Music Awards vörös szőnyegén Marilyn Monroe ihlette világos szőke frizurájából finoman kivillantak az elegáns pink tincsek. A hamar népszerűvé vált kifakult rózsaszín hajat azóta már kipróbálta Avril Lavigne, Kate Moss, Kylie Minogue, Paris Hilton, a hónalját nyalogató modell, Charlotte Free, Gwen Stefani és Will Smith lánya, akit idén már láthattunk sárga és zöld hajszínnel is.

A Wella Professionals Color nagykövete, Aura Friedman szerint a halvány pasztellrózsaszín csak a nagyon világos szőke hajúaknak előnyös, és semmiképp se próbáljunk meg magunknak befesteni, mert otthon narancssárga lesz az eredmény. A tartósabb hatás érdekében ne mossunk túl gyakran hajat, mivel a sampon kiveszi ennek az amúgy is halvány színnek az erejét. Friedman leginkább rövid hajúaknak ajánlja az extrém trendet, de kócos hosszúhajúaknak, és asszonyosan rendezett kontyos, trendi nőknek (lásd Katy Perry) is jól állhat az extrém hajdivat.

A visszafogott sminket és némi pirosítót igénylő neon vagy pasztell árnyalatokat egy-két tincsnél nagyobb felületre nem érdemes felvinni, így aztán a könnyen kimosható spray színezőkkel is elérhető a kívánt eredmény - a végleges festés előtt pedig főleg ajánlatos egy kimosható verziót is kipróbálni, ki tudja, lehet, hogy olyanok vagyunk rózsaszín tincsekkel, mint egy boldogtalan emós.

Világos hajon vagány a frufruba festett fakó kék vagy pink árnyalat, de az extrémebb neon színek közül a sötétebb hajúak is bátran válogathatnak. Jól mutat a vágás vonalánál beszínezett változat, vagy a neonzölddel, rózsaszínnel festett frufru.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta