TREND

Új kúlság: vásároljon videóklipből!

2012. április 8., vasárnap 10:06

A kanadai online luxusáruház, a SSENSE a netes zenei klipek népszerűségét lovagolja meg azzal, hogy összeköti a videonézést a vásárlási lehetőséggel. Mostantól a hírességeken látott ruhát egy kattintással azonnal meg is rendelheti!

Kanada legnagyobb online luxusáruháza, a SSENSE kihozta első interaktív, "Shoppable" zenei videóját. Az “I Think She Ready” című klipet az áruházlánc az ausztrál rappernővel, Iggy Azaleával vette fel. Az exkluzív videóban közreműködött egy hip-hop duó, az FKI és a Grammy-díjra jelölt producer, Diplo is. A klip stílusa az utcai viseletek,a hip-hop és a popkultúra elemeit ötvözi, állatmintákkal keverve. Számos tervező közül Philip Lim, Rick Owens, Christopher Kane vagy a Givenchy darabjai is a "Shoppable videó" részét képezik.

A shoppable video kifejezés pedig annyit tesz, hogy interaktív hotspot technológiával a videón látható termékek címkéjére kattintva meg lehet nézni az árakat, a kép megoszható a közösségi oldalakon, és egy kattintással akár rögtön meg is lehet vásárolni online a kiválasztott terméket a ssense.com-on. „ Ez az első alkalom, hogy a zene, a divat és a kereskedelem igazán átfedi egymást az egész világon” – idézi a SSENSE vezérigazgatóját, Rami Atallahot a Style.com

Nem a SSENSE videója az első shoppable videó, a Gucci már kétszer is mutatott be ilyet, legutóbb a 2012-es tavasz-nyári kollekciója kapcsán. Az első ilyen videóba ágyazott vásárlási lehetőséget 2011-es pre-fall kollekciójánál alkalmazta a márka.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta