TREND

Kinek áll jobban ugyanaz a Stella McCartney ruha?

2012. április 5., csütörtök 18:28

Vajon minek tudható be, hogy Stella McCartney asszimetrikus ruhája pár héten belül négy külföldi celeben is feltűnt? Gonosz stylistok aknamunkája vagy tényleg ennyire jól sikerült a mintás mini?

Az év első hónapjaiban a brit olimpiai formaruháért felelős Stella McCartney 2012-es tavaszi kollekciója volt a legnépszerűbb a vörös szőnyegen. Többen az ő paisley-mintás, asszimetrikus ruhájában jelentek meg társadalmi eseményeken. Nicole Kidman a Nashville-i 59. BMI Country Awardson jelent meg még tavaly év végén a bordó, egyujjas, hosszú McCartney ruhában, mely annak ellenére nagyon jól mutatott rajta, hogy a bokáig érő és egyujjas fazon keveseknek előnyös. A barátnőjével smacizó énekesnő, LeAnn Rimes a 47. Academy of Country Music Awardson viselte ugyanazt a neccbetétes ruhát, csak rövid változatban. A gyakran bikiniző celeb cipőválasztása egyébként dicséretes, bár a ruha rajta valahogy nem áll jól.

Az 1987-ben született amerikai modell, a Sports Illustrated fürdőruhák arca, a nyár legjobb nője, Brooklyn Decker is mini McCartney ruhát választott a Battleship londoni bemutatójára. Az övé színben és nyakmegoldásban tér el a többiekétől, de talán épp ettől sokkal szebb. Úgy tűnik, Deckernek is nagyon bejön az indiai fenyődobozokra emlékeztető minta.

Kinek áll jobban a Stella McCartney ruha?

 • 1040
  Nicole Kidmannek
 • 926
  Gwyneth Paltrow-nak
 • 356
  Leann Rimesnak
 • 969
  Brooklyn Deckernek
 • 1483
  Ronda ez a ruha

A negyedik Stella McCartney-ban feszítő celeb Gwyneth Paltrow, aki Pekingben viselte a hajszínéhez passzoló, Barbie-kék egyujjas miniruhát, amihez fekete cipőt és fekete táskát választott. Hasonló ruhát választott magának egyébként Helena Christensen is, de az általa felvett McCartney göncnek az ujjmegoldása sokkal szofisztikáltabb, mint a többieké. A képen látható négy celeb közül kinek áll legjobban a harsány ruha?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta