TREND

Az olaszok Pradában vitorláznak az olimpián

2012. április 4., szerda 09:07

Designerek harcává kezd válni az olimpia. A Coca-Cola Beatboxot épít az olimpiai faluba, Ralph Lauren, Stella McCartney és Giorgio Armani után pedig egy újabb sztártervező áll be a csapatok mögé: a Prada az olasz vitorlások egyenruhájáért felel.

Pár hete mutatta be Stella McCartney az Adidasnak készített brit olimpiai formaruhákat, Ralph Lauren pedig a Team USA-nek tervez sportszetteket (az olimpiára gyártott női pólókat már le is árazták, 75 dollárért, 16 ezer forintért beszerezhetőek). Olaszország nemzeti vitorlás csapatának már jó ideje a Prada a hivatalos szponzora, így nem meglepő, hogy a 2012-es olimpiai és paralimpiai játékokon a csapat a Prada legmodernebb technikai ruházatában fogja képviselni Olaszországot – írja a stile.it.

Az olaszok Pradában vitorláznak
Az olaszok Pradában vitorláznak

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Prada a szponzorunk” – mondta Carlo Croce, az olasz Vitorlás Szövetség (Federazione Italiana Vela) elnöke. A Prada vezérigazgatója, a kiváló tengerész hírében álló Patrizio Bertelli szintén értékesnek találta az együttműködést: „A Prada világszerte Olaszország zászlóshajója. A márka még mindig szorosan kapcsolódik a sportokhoz és szinte a vitorlázás szinonimájává vált. Az együttműködés túlmutat a klasszikus szponzori feladatokon” – mondta Bertelli.

Az olimpiai csapat vitorlásruha-kollekciója nagyrészt kék színt kapott, de a cipők és pólók fehérek és vörösek, a kék kabátok pedig a vállukon kaptak fehér betéteket. A vitorláshajók is átesnek egy kis átalakításon, mindegyikre rákerül a Prada logója.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta