TREND

3D kaviáros köröm az új trend

2012. március 30., péntek 14:35

A sztárok kedvenc körömlakkmárkája ismét új őrületet készül bevezetni kaviár-manikűr néven. Nézze meg ön is a trendi körömdíszeket, és szavazzon, ön csináltatna bogyós manikűrt?

A fekete masnijáról elhíresült brit körömlakk márka, a Ciaté igazi luxusfinomságról, a kaviárról nevezte el legújabb 3D hatású termékét. A Ciaté egyébként egy mozaikszó, a szín, innováció, törekvés, trend és rendkívüliség szavakból gyúrták össze. Az új mánia kitalálója a cég kreatív igazgatója és alapítója, Charlotte Straughan volt.

szivárványos kaviár manikűr
szivárványos kaviár manikűr
Fotó: Ciaté

Önnek tetszik a bogyós manikűr?

  • 517
    Igen
  • 336
    Nem
  • 50
    Nem tudom

Az extravagáns termék fekete, fehér és multicolor-szivárvány színekben kerül piacra: a gyöngyök mellé természetesen jár egy színben passzoló lakk is. A gyöngyöket a még nem száraz, friss körömlakkra kell szórni, és bár a száradási folyamat valamivel több ideig tart, mint a szokásos lakkok esetében (körülbelül 15-20 percig), legalább sima körömlakklemosóval le lehet szedni a bogyós manikűrt, nem úgy, mint a zselélakkot.

A különleges lakk a kifutókon már bemutatkozott (nagy sikerrel) és március 26-ától a boltokban is megjelenik. Arról nincs hír, hogy itthon kaphatóak lesznek-e a furcsa termékek, de a Sephora.com oldaláról biztos tud rendelni, aki akar, közepesen drágán, 18 fontért, azaz körülbelül 6000 forintért. Ön rendelne?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta