TREND

Mihalik Enikő földije a Devergo arca

2012. március 28., szerda 19:18

A Mihalik Enikőhöz hasonlóan békéscsabáról származó modell a Puma és a Triumph kampány után két, fiataloknak szóló reklámban is főszerepet kapott.

A 21 éves Szikszai Johanna karrierje úgy tűnik, igazán beindult: az őszi kampány után megkapta a New Yorker Fishbone Sisterének tavaszi-nyári reklámait is, és ő a Devergo 2012-es tavaszi/nyári arca.

A 2007-ben az Elite Model Look-on feltűnt modell nem új a szakmában, volt már a Puma napszemüvegkampányának arca és kétszer is felkérték a Miss Triumph fiataloknak szóló fehérneműinek népszerűsítésére, de ismerős lehet Tóth Bori, a Magistral vagy a Gant reklámfotóiról is – sportos alkata miatt a 175 centi magas Szikszait előszeretettel fényképezik fürdőruhában vagy fehérneműben.

A Visage Model Managment modelljét olyan neves divatfotósok örökítették már meg, mint Bruce Weber és Ellen von Unwerth, aki erotikus jellegű képeivel vált ismertté a nyolcvanas évek legvégén – írja a Glamour. Szikszai New Yorkernek készített reklámját alábbi kisfilmben találja:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta