TREND

Elkezdték forgatni Carrie Bradshaw kamaszéveit

2012. március 26., hétfő 16:44

Megvan a kamasz Carrie Bradshaw: a 18 éves AnnaSophia Robb alakítja a gazdag pasikról álmodozó szőke fürtös kamaszlányt. Hogy a sorozatot megrendeli-e valamelyik tévétársaság, még kérdéses, de a pilot már készül.

tk3s bei ferragamo 1020981bl
Fotó: Henry Lamb/photowire / Beimages

A Szex és New York rajongók hátradőlhetnek, megrendelték a The Carrie diaries pilotját, így tavasz végére az is kiderül, hogy lesz-e belőle teljes évad, vagy sem.

El is kezdték forgatni a CW csatorna számára a sikeres sorozat előzményének számító folytatást, melyben a gimnazista Carrie Bradshaw életét követhetik a rajongók. Az 1993-as születésű, de gyakorlott színésznek számító AnnaSophia Robb alakítja a tini Bradshaw-t: a szép mosolyú Robb már kislányként dolgozhatott együtt Johnny Deppel a Tim Burton-féle Charlie és a csokigyárban, de feltűnt Csupó Gábor 2007-es családi kalandfilmjében, a Híd Terabithia földjére című moziban, és a Hipervándorban is.

A Carrie Bradshaw gimis éveit feldolgozó részeket a Gossip Girl és a Chuck producerpárosa, Josh Schwartz és Stephanie Savage készíti. Az 1970-es évek végén, '80-as évek elején játszódó történetet a forgatásról kiszivárgott képek alapján Queensben forgatják. Az első külső jelenetekről készült képeket megnézheti itt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta