Mély dekoltázzsal haknizik Kristen Stewart vetélytársa

A fiatal Meryl Streepként emlegetett Jennifer Lawrence kasszasikernek ígérkező filmje bemutatóján nem fukarkodott a dekoltázzsal, majdnem villantott. A cipőméretet viszont elbaltázta.

A szőkéből mézbarnára váltott fiatal színésznőt, Jennifer Lawrence-t a The Hunger Games (magyar címe: Az éhezők viadala) című film sajtóbemutatói miatt az elmúlt hónapban többször láttuk gyönyörű ruhákban a vörös szőnyegen: eddig főként extramély hátkivágással keltett feltűnést, most mellközt villant. A hallgatás törvénye című dráma miatt Oscar díjra jelölt 21 éves Lawrence és menedzserei az új filmtől várják a nagy áttörést - a színésznővel együtt dolgozó Lenny Kravitz szerint Lawrence sokra fogja még vinni a pályán, sőt, a zenész szerint egyenesen ő a fiatal Meryl Streep.

Ön szerint milyen a zöld Calvin Klein ruha?

A New York-i SVA színházban is bemutatásra kerülő új, könyvsorozatból készült film vetítésén Lawrence rendesen meglepte a közönséget a gyönyörű, dekoltázst kiemelő, zöld, ujjatlan koktélruhával, ami Calvin Klein 2012-es pre-fall kollekciójából való. A vonalban végződő szoknyarész és a vékony öv még jobban kiemelte a ruha dekoltázsát, így kevésbé volt feltűnő, hogy a koktélruhához választott Jimmy Choo „Suki” platform szandál túl nagy a színésznőnek - írja a The fashion-court.com. Viszont még feltűnőbb, hogy Lawrence-nek természetes, nagy mellei vannak. Önnek hogy tetszik a látvány? Képek a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek