TREND

Tomcsányi Dóri kézzel festette új kollekcióját

2012. március 23., péntek 14:51

A divattervező 2012-es tavaszi/nyári kollekciójában kedvenc színeivel dolgozott, a ruhák praktikusak, az anyaguk minőségi. Az overáltól a rövidnadrágig bármit beszerezhetünk tőle nyárra.

Tomcsányi Dóri neve már nem ismeretlen a magyar divattervezőket  és munkásságukat figyelemmel kísérők körében. Az évről-évre ismertebb fiatal tervező 2011 tavaszán nyitotta meg bemutatótermét, a The Garden Stúdiót Sikó Bálint webdesignerrel közösen, mellyel lehetőséget és helyet szeretnének adni más fiatal tervezőknek is a bemutatkozásra.

A Kepp showroom egykori tervezőjének legújabb, 2012-es tavaszi-nyári katalógusában praktikus és kiváló minőségű anyagból készült ruhákat találtunk, melyeket ezúttal egy akvarell technika segítségével színezett egyedire és stílusosra. A színezés a ruhákon annyira spontán benyomást kelt, mintha vízfestékkel kezelték volna az anyagot.

A ruhafestményeknek is beillő minimalista, lágy esésű daraboknál a Párizsban is tanult tervező egymástól távol álló élénk színeket párosított, például kéket pirossal vagy zöldet élénkpirossal - a harsány színpalettát végül tökéletesen finomította a kedvencének számító púderszínnel.

Az új, nőiesre és hordhatóra sikerült kollekció nekünk egy kicsit túl színes, de azért vannak kedvenc darabjaink belőle. Ilyen például a kámzsás kötött póló 11400 forintért, a játékos kantáros rövidnadrág 30700 forintért vagy a zsebes ingruha 21900 forintért. Nézze meg mindet a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta