Tomcsányi Dóri kézzel festette új kollekcióját

A divattervező 2012-es tavaszi/nyári kollekciójában kedvenc színeivel dolgozott, a ruhák praktikusak, az anyaguk minőségi. Az overáltól a rövidnadrágig bármit beszerezhetünk tőle nyárra.

Tomcsányi Dóri neve már nem ismeretlen a magyar divattervezőket  és munkásságukat figyelemmel kísérők körében. Az évről-évre ismertebb fiatal tervező 2011 tavaszán nyitotta meg bemutatótermét, a The Garden Stúdiót Sikó Bálint webdesignerrel közösen, mellyel lehetőséget és helyet szeretnének adni más fiatal tervezőknek is a bemutatkozásra.

A Kepp showroom egykori tervezőjének legújabb, 2012-es tavaszi-nyári katalógusában praktikus és kiváló minőségű anyagból készült ruhákat találtunk, melyeket ezúttal egy akvarell technika segítségével színezett egyedire és stílusosra. A színezés a ruhákon annyira spontán benyomást kelt, mintha vízfestékkel kezelték volna az anyagot.

A ruhafestményeknek is beillő minimalista, lágy esésű daraboknál a Párizsban is tanult tervező egymástól távol álló élénk színeket párosított, például kéket pirossal vagy zöldet élénkpirossal - a harsány színpalettát végül tökéletesen finomította a kedvencének számító púderszínnel.

Az új, nőiesre és hordhatóra sikerült kollekció nekünk egy kicsit túl színes, de azért vannak kedvenc darabjaink belőle. Ilyen például a kámzsás kötött póló 11400 forintért, a játékos kantáros rövidnadrág 30700 forintért vagy a zsebes ingruha 21900 forintért. Nézze meg mindet a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra