TREND

Bemutatták Stella McCartney olimpiai ruháit

2012. március 23., péntek 15:54

A 41 éves tervezőnő készítette a brit olimpiai csapat ruháit, amit szerinte az angol zászló, a Union Jack ihletett. Az angolok szerint viszont színben inkább az unió a domináns és a pirosat is keveslik. Ön szerint?

Puccos gálaest keretében mutatták be a Stella McCartney által tervezett brit olimpiai csapat forma- és prezentációs ruháit a londoni Tower épületében. McCartneyaz Adidasnak évek óta tervez sportruházatot, az olimpiai szetteket többek között a szigetország hivatalos zászlójának, az Union Jack-nek a mintázata ihlette – írja a vogue.co.uk.

A modern olimpiai viseleteket a brit válogatott sztárjai mutatták be, például az evezésben olimpiai bajnok Pete Reed, az 1986-os születésű atléta, Jessica Ennis, aki egyébként a pekingi olimpián sérülés miatt nem tudott részt venni, az atléta Phillips Idowu és az úszó Elli Simmonds, aki kétszer is aranyérmet szerzett a paralimpián.

Sir Paul McCartney lánya hazafias, izgalmas és fantasztikusan felemelő érzésként aposztrofálta kollekciója bemutatását, ám a ruhák nem arattak osztatlan sikert az idei olimpia házigazdáinak körében. Szerintük ugyanis a csapatruházaton inkább az uniós színek kerültek előtérbe az Angliára jellemző pirossal szemben, ami tényleg csak a nyaknál és a ruhaszéleken jelenik meg.

A 12 éves kora óta tervezéssel foglalkozó designer olimpiai darabjai olcsóbb verzióban a jövő hónaptól kerülnek az üzletekbe. Addig is nézze meg a sportolókkal készített kampányfotózásról forgatott kisfilmet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta