Pulóver törülközőből? Menő!

Juhász Bálintnak nagyszerű ötlete támadt, nekiállt állatmintás flottírpulcsikat készíteni B.Kund néven. Most stradtörülközőkből varr egyedi és elég menő pulóvereket, pólókat. Plusz vicces videót is forgattak már a cuccokkal.

B.Kund, azaz Juhász Balázs a Képzőre járt festő szakra, de tanulmányai közben érdeklődése a divat felé fordult, és 2009-ben megalapította saját, B.Kund nevű márkáját. Juhász giccses, piaci hangulatot idéző strandtörölközőket alakított át pulóverekké, kollekcióját folyamatosan fejleszti, az állatmintás flottírpulcsik kaphatóak sima és kapucnis változatban is, valamint a koponyás és kobramintás felső kötött anyagból is elkészült. A kínálat egyébként egyre bővül, egy-két jó minőségű anyagból készült ékszer és napszemüveg is bekerült már a B.Kund kollekcióba.

Az inkább városi divatban erős darabok talán sokaknak nehezen emészthetőek harsányságuk és infantilis mintájuk miatt, de ha ön mégis vidám feltűnőségre vágyik, a Lollipop Shopban és Spanyolország két legnagyob városában, Barcelonában és Madridban megtalálja az állatos és halálfejes pulóvereket. Árakat sajnos nem találtunk, de a Lollipopban emlékeink szerint 10 ezer forint körül adják a frottírpulóvereket.

B.Kund ruhái egyébként a Gazsi Rap Show klipjeiben is feltűnnek. A Szőke Gáspár szövegeit feldolgozó klipek olyan címekkel jelennek meg, mint például az Egyedül vagyok, mint az ujjam, A sorozatgyilkos naplója vagy Az atom utolsó erkölcsös vak királya. A pulóvereket felvonultató A sorozatgyilkos naplóját Juhász Balázs és az Ív & Candie's-es Szombat Éva rendezte:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek