Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

TREND

Csöcsös pin-up lányok gördeszkán: ez művészet

2012. március 21., szerda 13:58

Mindössze 80 darab pin-up lánnyal díszített gördeszkát dobott piacra francia a Boom-art. A játékosan provokatív deszkákra nem is kell sokat gyűjtenie, 100 euróért, azaz 27 ezer forintért már az öné lehet egy, ha elég gyorsan lecsap rá.

A francia Boom-art legújabb, limitált szériás gördeszka kollekciójához a híres pin-up művész, Alain Aslan pin-up girl képeit használta fel. Az ismert hetvenes évekbeli rajzokat a szobrásznak tanult festő az 1964-ben indult  Lui Magazinnak készítette, ami egészen a nyolcvanas évek elejéig havonta megjelenő Pin-up lapnak számított.

Pin-up gördeszkák a Boom-arttól
Pin-up gördeszkák a Boom-arttól
Fotó: Boom-art

Aslan realisztikus lévén éles, csillogó stílusban festette le a nőket. Korai pin-upjai követték a Vargas féle trendeket, de Aslannak sikerült megfognia a kor hangulatát és  szexuális kisugárzású, divatos nőket teremtett – írja a Pin-up Cartoon Girls

A bordeaux-i művész erotikus képeivel ellátott juharfából készült deszkákból mindössze 80 darabot dobtak piacra. A Boom-art online boltjában megvehető egyszerre mind a három női alak 378 dollárért (81 ezer forint) és külön csak Brigitte, Kate vagy Martine 128 dollárba (27 ezer forint) kerül.

A kisfilmben Aslan munkáiból láthat egy tömény összeállítást.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta