TREND

Top 10 divat-akció: Lady Gaga húsruhája tarol

2011. január 5., szerda 13:44

A Prada elképesztő csillár-ruhát alkotott, amelyet Kate Hudson és Tom Hanks felesége is viselt. Anna dello Russo, a japán Vogue divatszerkesztője magából alkotott márkanevet. A Nobu hazai megnyitója viszont felért egy vizuális környezetszennyezéssel. Íme 5-5 divattal kapcsolatos dolog, amit a legelképesztőbbnek találtunk 2010-ben. Szavazz, szerinted melyik a legütősebb, 1.rész.

1. Lady Gaga húsruhája

A pop-provokátornő jelmezeivel nem sokan tudnak versenyezni, bár próbálkozó akad elég. Gaga sorozatosan olyan magasra helyezte a lécet meghökkentőnél meghökkentőbb ruhaválasztásaival, hogy végül már saját magát is nehéz volt überelnie, de az MTV Video Music Awards gálán viselt húsjelmezzel sikerült. Ennél brutálisabbat viszont már elképzelni sem tudunk.

2. A Nobu hazai megnyitója

Hetekig másról sem cikkeztek, mint a budapesti Nobu étterem nyitásáról. A nagystílűnek szánt esemény viszont felért egy vizuális környezetszennyező katasztrófával: a meghívott vendégek ugyanis 99%-ban azt bizonyították, semmi érzékük alkalomhoz illően felöltözni, a legtöbb ruha láttán a fal adta a másikat. És még a hollywoodi mellbimbóvillantás sem maradt el.

3. Willow Smith

Will Smith és Jada Pinkett-Smith 10 éves lánya, Willow úgy döntött, kilép a szülei árnyékából és elkészítette első saját számát és klipjét. Ebben tulajdonképpen még semmi extra nincs, de Willow már most anyja mellett ül a legnagyobb divatbemutatók első sorában, és felnőtt popsztárokat megszégyenítő kosztümökben parádézik. Ezzel nagy vitákat kavart, sokak szerint nem kéne a kiskamaszból majmot csinálni, aki ennyit foglalkozik a külsejével.

4. A Prada csillár-ruhája

2010 tavaszára Miuccia Prada többek közt egy nagyméretű kristálycseppekből hálószerűen szőtt ruhát mutatott be, ami alatt csak egy fehér body (vagy az sem) takarta a testet, szintén kristály-fityegőkkel ellátott papuccsal. A flitterek mehetnek a kukába, új dimenzióba emelkedett a csillárnak öltözés elmélete. Kate Hudson és Tom Hanks neje, Rita Wilson pedig viselte is!

5. Anna dello Russo maga

A japán Vogue divatszerkesztője alig egy év alatt gyártott magából márkanevet, miután több mint 20 év háttérmunka után úgy gondolta, ideje jobban kifejezni divatimádatát. A divatheteken naponta akár ötször is átöltözik a legbrutálisabb tervezői kreációkba, melyeket külön lakásban tart - extravagáns stílusát sokan imádják. Twittel, blogot ír, parfümöt kreál, beveszi a világot.


Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta