TREND

A rövid női haj a legszexisebb frizura

2010. november 4., csütörtök 17:58

A nemzetközi divatban megjelentek a teljesen rövidre vágott és egyenes, minden trükktől mentes női frizurák. Emma Watson és Chanel Iman a műfaj legjobbjai.

Lehetséges, hogy a több forgalomba helyezhető alapanyagért lobbizó parókakészítőknek köszönhetjük az új hajtrendet. A nemzetközi divatban megjelentek a teljesen rövidre vágott és egyenes, minden trükktől mentes női frizurák. Idehaza Tornóczky Anita és Szekeres Nóra lett a rövid haj ismertebb nagykövete, a nemzetközi divatban a színésznő Emma Watson és a topmodell Chanel Iman képviseli ezt az irányzatot több más híresség mellett.

emma watson

A Harry Potterban serdült angol színésznő az amerikai Marie-Claire decemberi címlaplánya lesz, mindezt mézszínű, tépett hajjal teszi. Ez az ősz a divatmagazinos megjelenések szempontjából termékeny Emma Watson számára, a brit Vogue is épp nemrég fejezte be a retust a vele készült divatsorozatában.

rosachacampaign7

Chanel Imant elnézve a rövid haj jó pr-t kapott idén ősszel. A brazil Rosa Chá 2011-es tavaszi kollekcióját ezzel a fényesre waxolt, sima frizurával hirdetik. A 98 óta létező márkára jellemző, hogy kollekciói vagányak és szexisek, ezért is választották modelljüknek az afro-amerikai-koreai és még ki tudja, hány szép őssel rendelkező modellt.

naty5

A dán Freya Beha Erichsen mellett az androgün modell kategóriában egy ideje feltűnt Naty Chabanenko szerepel Carly Cushnie és Michelle Ochs 2011-es tavaszi kollekciójának a kampányában. A modell szintén a legdivatosabb, klasszikus fazonú, fényes, rövid hajat viseli, amivel a jelek szerint ebben az időszakban minden formabontó szettet el lehet adni.

A fodrászok szerint a rövid haj leginkább a ovális arcformájú nőknek áll jól. A szögletes arcformához rövid haj esetén messziről kerülendő a tömör, rövidre vágott frufru, háromszögletű archoz inkább a tincses frufru áll jól.

A folytatásban a legjobb rövid frizurák vágását mutatjuk meg.

KOMMENTEK

 • 2010.11.04 21:10:08CsG

  "A rövid női haj a legszexisebb frizura"
  Címnek? Komolyan? Megint egy bulvár cikk, ami egyedül az író véleményét tükrözi és alátámasztja 2,5 milliárd nőből 5-tel.
  Mellesleg *Személyes Vélemény Következik* a rövid női haj a legkevésbé szexis frizura.

 • 2010.11.04 21:56:34Pista bá

  csúnyák szegények

 • 2010.11.05 08:30:30odamondó

  a látens homokosoknak ez a kis mellű rövid hajú melletlen csaj biztos irtózatosan szexis...

 • 2010.11.05 09:54:36oliva

  Milano a divat fővárosa, éltem ott egy darabig, úgy meleg az egész banda, ahogy van. Divat diktátorkáék nyilván azért akarják elrondítani a nőket, hogy még az a kevés maradék hetero pasi is megundorodjon, és megbüzüljon...

 • 2010.11.05 11:15:38Geolány

  Tapasztalataim szerint az ápoltan csillogó lapocka és posi közötti területig érő, klasszikusan hosszú haj a legszexisebb. Az lehet, hogy a gay divattervezők mást állítanak, de én ezt tapasztalom...

 • 2010.11.05 11:41:29Mészáros Laci

  @Geolány:

  nekem is a hosszú haj jön be. de elfogult vagyok. amikor a kedvesem lehajol pl. cipőt kötni, és a haja épp szabadon van engedve, elolvadok a gyönyörűségtől.

 • 2010.11.05 14:07:19Gandi

  Szekeres Nóra???

  Ördög Nóra, nem?

 • 2010.11.05 14:34:28Tpancs

  Geolány, először nem értettem, hogy jön ide neked az ápoltan csillogó lapocka??? :D
  de egyébként igaz, a pasik a hosszú hajú csajokat szeretik.
  mint nő, szerintem is így igazán nőies egy nő. ezek a csutak frizkók nem jönnek be.

 • 2010.11.05 14:51:45mikell

  szerintem Ördög Nóri rövid hajjal nem szép... a rövid haj macerás és nem szexi és legkevésbé sem nőies... akkor inkább nem leszek "trendi" (amúgysem követem a divatot), de maradok a szép hosszú hajamnál ^^

 • 2010.11.05 17:03:13pantomimló

  Aki írta tuti férfias típusúleszbikus, vagy épp ellenkezőleg nem is szereti a nőket, 100% színhomok, a FÉRFIAK 99.9999999999%-a, nem a rövid hajú nőket szereti, régebben egyébként ez egyfajta megalázó büntetés volt, ha levágták egy nő haját.

 • 2010.11.05 17:47:25bastian

  Szerintem ez is olyan, mint sok más: "Attól függ".
  Van akinek a hosszú áll jól, van akinek a rövid. Ez elsősorban a fejformától és az arcberendezkedéstől függ. A praktikusság a rövid mellett szól, ha valakinek jól áll a rövid is, szerintem hordjon rövidet, mert a hosszúval állandóan csak a gond van, belemegy állandóan az ember szájába, rákönyököl, ráfekszik a férfiember és sziszegés, meg nyavajgás a vége, nem beszélve arról, hogy tele van vele az egész lakás, a lefolyó és órákig mossa és szárítja az asszony, ezért ritkábban is mossák, anélkül meg pár nap alatt eléggé zsírszagú lesz...

 • 2010.11.06 13:40:58-hypnotized-

  A lefolyóban azért van a kis szűrő, hogy ne tömődjön el hajtól, szőrszálaktól stb. a lefolyó-ezt igényes nő maga után kitisztítja... Egyébként nekem is volt rövid (állig érő) a hajam, de mivel természetesen hullámos, ezért folyton csak gond volt vele; össze-vissza állt, nem lehetett összekötni, amikor meg elfeküdtem, macerás volt bevizezni, beszárítani... Szóval én is hosszú haj párti vagyok. (És nőiesebben nézek ki hosszú hajúan) :)

 • 2010.11.06 18:02:15saloner

  Nekem nem jön be a rövid haj. Ha szavaznom kellene, akkor a most újra divatba jövő charlie vagy Louis Vuitton kifutóján tavasszal megjelent kunkori végű copf a legszexisebb. Valami hasonlót láttam egyébként az X-Faktoros Janicsák Veca fejecskéjén is csak a copf végén nem volt kunkor.

Blogok, amiket olvasunk

CsP Lefeküdtünk, mégsem szexeltünk

Levélírónk annyira tiszteletben tartja a lány kérését, miszerint lassítsanak, hogy megpróbál lopakodó üzemmódba helyezkedni az ágyban.

Makronauta Aszalt gyümölcs kompót

Hogyan varázsolhatunk a télbe nyarat? Igen, aszalt gyümölcsökkel! És ha még egy kis praktikával, néhány adalékkal megbolondítjuk, máris ott vagyunk!

Juhari Zsuzsanna Hátborzongató ölelés

Akadt olyan sír, amelyben nemi aktus pózát utánozva temették el a párt.

Asperger 2.0 Érzelmi vakság

A férjem az alexitímia tipikus tüneteit mutatja – ő sokáig képtelen volt beszélni minden olyan témáról, ami erős érzelmeket váltott ki belőle, és most is csak nagyon nehezen nyílik meg.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés

Hirdetés