TREND

A rövid női haj a legszexisebb frizura

2010. november 4., csütörtök 17:58

A nemzetközi divatban megjelentek a teljesen rövidre vágott és egyenes, minden trükktől mentes női frizurák. Emma Watson és Chanel Iman a műfaj legjobbjai.

Lehetséges, hogy a több forgalomba helyezhető alapanyagért lobbizó parókakészítőknek köszönhetjük az új hajtrendet. A nemzetközi divatban megjelentek a teljesen rövidre vágott és egyenes, minden trükktől mentes női frizurák. Idehaza Tornóczky Anita és Szekeres Nóra lett a rövid haj ismertebb nagykövete, a nemzetközi divatban a színésznő Emma Watson és a topmodell Chanel Iman képviseli ezt az irányzatot több más híresség mellett.

emma watson

A Harry Potterban serdült angol színésznő az amerikai Marie-Claire decemberi címlaplánya lesz, mindezt mézszínű, tépett hajjal teszi. Ez az ősz a divatmagazinos megjelenések szempontjából termékeny Emma Watson számára, a brit Vogue is épp nemrég fejezte be a retust a vele készült divatsorozatában.

rosachacampaign7

Chanel Imant elnézve a rövid haj jó pr-t kapott idén ősszel. A brazil Rosa Chá 2011-es tavaszi kollekcióját ezzel a fényesre waxolt, sima frizurával hirdetik. A 98 óta létező márkára jellemző, hogy kollekciói vagányak és szexisek, ezért is választották modelljüknek az afro-amerikai-koreai és még ki tudja, hány szép őssel rendelkező modellt.

naty5

A dán Freya Beha Erichsen mellett az androgün modell kategóriában egy ideje feltűnt Naty Chabanenko szerepel Carly Cushnie és Michelle Ochs 2011-es tavaszi kollekciójának a kampányában. A modell szintén a legdivatosabb, klasszikus fazonú, fényes, rövid hajat viseli, amivel a jelek szerint ebben az időszakban minden formabontó szettet el lehet adni.

A fodrászok szerint a rövid haj leginkább a ovális arcformájú nőknek áll jól. A szögletes arcformához rövid haj esetén messziről kerülendő a tömör, rövidre vágott frufru, háromszögletű archoz inkább a tincses frufru áll jól.

A folytatásban a legjobb rövid frizurák vágását mutatjuk meg.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.11.04 21:10:08CsG

  "A rövid női haj a legszexisebb frizura"
  Címnek? Komolyan? Megint egy bulvár cikk, ami egyedül az író véleményét tükrözi és alátámasztja 2,5 milliárd nőből 5-tel.
  Mellesleg *Személyes Vélemény Következik* a rövid női haj a legkevésbé szexis frizura.

 • 2010.11.04 21:56:34Pista bá

  csúnyák szegények

 • 2010.11.05 08:30:30odamondó

  a látens homokosoknak ez a kis mellű rövid hajú melletlen csaj biztos irtózatosan szexis...

 • 2010.11.05 09:54:36oliva

  Milano a divat fővárosa, éltem ott egy darabig, úgy meleg az egész banda, ahogy van. Divat diktátorkáék nyilván azért akarják elrondítani a nőket, hogy még az a kevés maradék hetero pasi is megundorodjon, és megbüzüljon...

 • 2010.11.05 11:15:38Geolány

  Tapasztalataim szerint az ápoltan csillogó lapocka és posi közötti területig érő, klasszikusan hosszú haj a legszexisebb. Az lehet, hogy a gay divattervezők mást állítanak, de én ezt tapasztalom...

 • 2010.11.05 11:41:29Mészáros Laci

  @Geolány:

  nekem is a hosszú haj jön be. de elfogult vagyok. amikor a kedvesem lehajol pl. cipőt kötni, és a haja épp szabadon van engedve, elolvadok a gyönyörűségtől.

 • 2010.11.05 14:07:19Gandi

  Szekeres Nóra???

  Ördög Nóra, nem?

 • 2010.11.05 14:34:28Tpancs

  Geolány, először nem értettem, hogy jön ide neked az ápoltan csillogó lapocka??? :D
  de egyébként igaz, a pasik a hosszú hajú csajokat szeretik.
  mint nő, szerintem is így igazán nőies egy nő. ezek a csutak frizkók nem jönnek be.

 • 2010.11.05 14:51:45mikell

  szerintem Ördög Nóri rövid hajjal nem szép... a rövid haj macerás és nem szexi és legkevésbé sem nőies... akkor inkább nem leszek "trendi" (amúgysem követem a divatot), de maradok a szép hosszú hajamnál ^^

 • 2010.11.05 17:03:13pantomimló

  Aki írta tuti férfias típusúleszbikus, vagy épp ellenkezőleg nem is szereti a nőket, 100% színhomok, a FÉRFIAK 99.9999999999%-a, nem a rövid hajú nőket szereti, régebben egyébként ez egyfajta megalázó büntetés volt, ha levágták egy nő haját.

 • 2010.11.05 17:47:25bastian

  Szerintem ez is olyan, mint sok más: "Attól függ".
  Van akinek a hosszú áll jól, van akinek a rövid. Ez elsősorban a fejformától és az arcberendezkedéstől függ. A praktikusság a rövid mellett szól, ha valakinek jól áll a rövid is, szerintem hordjon rövidet, mert a hosszúval állandóan csak a gond van, belemegy állandóan az ember szájába, rákönyököl, ráfekszik a férfiember és sziszegés, meg nyavajgás a vége, nem beszélve arról, hogy tele van vele az egész lakás, a lefolyó és órákig mossa és szárítja az asszony, ezért ritkábban is mossák, anélkül meg pár nap alatt eléggé zsírszagú lesz...

 • 2010.11.06 13:40:58-hypnotized-

  A lefolyóban azért van a kis szűrő, hogy ne tömődjön el hajtól, szőrszálaktól stb. a lefolyó-ezt igényes nő maga után kitisztítja... Egyébként nekem is volt rövid (állig érő) a hajam, de mivel természetesen hullámos, ezért folyton csak gond volt vele; össze-vissza állt, nem lehetett összekötni, amikor meg elfeküdtem, macerás volt bevizezni, beszárítani... Szóval én is hosszú haj párti vagyok. (És nőiesebben nézek ki hosszú hajúan) :)

 • 2010.11.06 18:02:15saloner

  Nekem nem jön be a rövid haj. Ha szavaznom kellene, akkor a most újra divatba jövő charlie vagy Louis Vuitton kifutóján tavasszal megjelent kunkori végű copf a legszexisebb. Valami hasonlót láttam egyébként az X-Faktoros Janicsák Veca fejecskéjén is csak a copf végén nem volt kunkor.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta