TREND RÖVIDHÍR

Stella McCartney tervezi a brit olimpikonok ruháit

2010. július 14., szerda 09:37

A 2012-es londoni olimpia hivatalos partnere, az Adidas Stella McCartneyt nevezte meg kreatív igazgatónak. A cég és a tervező már 2004 óta dolgozik együtt meglehetősen jó eredménnyel, így várhatóan a brit sportolók übertrendi mackókban edzenek és versenyeznek majd.

A szurkolók részére készült kollekció már 2010 őszén kapható lesz, női és férfi ruhák egyaránt. A 39 éves tervező Karl Lagerfeldtől vette át 1997-ben a Chloé kreatívigazgatói székét. A vega Stella híres arról, hogy nem hajlandó szőrmét alkalmazni, ez még a karrierjére is hatással volt, amikor - a pletyka szerint - visszautasította a Gucci ajánlatát, mert nem fogadták el a kitételét, miszerint bőrt sem hajlandó használni, így végül az olasz divatház égisze alatt, de saját néven tervezi kollekcióit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta