TREND RÖVIDHÍR

Még mindig Elvisé az ikonikus férfi frizura

2010. április 8., csütörtök 08:20

Habár a férfiak nagy része Elvis Presley gazdagon zselézett frizuráját tartja a legjobb férfifazonnak, kevesen mernek feltűnő hajat viselni. Inkább az úgynevezett társadalmilag elfogadott frizurát kérik.

cikk-tious-rovid

Elvis Presley még mindig a csúcson: nem elég, hogy albumai népszerűsége töretlen, de egy a közelmúltban végzett felmérés szerint nem csak a rock'n'roll, de az ikonikus frizurák királya cím is az övé. Tekintve, hogy a kérdezettek brit férfiak voltak, meglepő, hogy többségük David Beckham mohikán hajviseleténél is meghatározóbbnak tartja Elvis befésült, gazdagon zselézett tincseit.
A felmérés másik tanulsága, hogy bár a férfiaknak tetszik ez a stílus, ők maguk hajlamosabbak a "kicsit rövidebbre oldalt és hátul" megoldásra, kevesen mernek feltűnő frizurát kérni; a megkérdezettek fele úgy válaszolt, inkább egy társadalmilag elfogadottabb trendi nyírást kérnek a fodrásztól, olyasmit, mint Brad Pitt hajviselete.

elvis

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta