TREND RÖVIDHÍR

A Baggu mostantól bőrtáskákat is kínál

2011. október 19., szerda 16:11

A klasszik hasadásgátló nejlonból készült, trendi bevásárlótáskáiról híres Baggu bőrből készült kollekciót dobott piacra: így két legyet üt egy csapásra.

A Baggu újrahasznosítható, masszív nejlonból készült színes, a neontól kezdve a legkülönbözőbb mintákon át a szolidabb árnyalatokig terjedő bevásárlótáska-kínálata most szolidabb színárnyalatú bőr-darabokkal bővül - írja a Notcot.

Bár a koncepció nem új – a japánok már feldobtak néhány verziót és az A+R-nek is vannak hasonló darabjai –, a Baggu vállalható és kellemes módon vegyíti a lezserséget és az eleganciát. Persze nem feltétlenül akarnánk egy bőralkalmatosságba tuszkolni az éppen megvett tojást, húst és tejet, de a Baggu-táskák mostantól remek választásnak bizonyulhatnak, ha épp vásárolni akarunk valamit két esemény között, és nem tescós szatyorral vagy valami gagyi táskával akarunk beállítani. Kisebb méretű bőr kézitáskákat is piacra dobtak, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót – nekünk bejön.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta