TREND RÖVIDHÍR

Itt a világ legszuperebb hajszárítója

2011. október 8., szombat 13:35

A Sedu Icon Privé fantázianévre hallgató profi hajszárítót ebben a hónapban dobták piacra, a gyártói azt állítják, hogy technológiai szempontból a világ legfejlettebb szárítója. Mondjuk ezen nem is csodálkozunk, elnézve a 700 dolláros árát (körülbelül 160 ezer forint).

A hajszárító az átlagnál 70%-al kevesebb áramot fogyaszt, feltűnően könnyű (kb. 450 gramm) és drasztikusan lecsökkenti a szárítási időt – köszönhetően a 93 mérföld/órát is elérő sebességfokozatának. A készülék motorja ráadásul 10 ezer órán keresztül bírja (ami gyakorlatilag 8 évnyi használatot jelent), szemben a 2000 órára kalibrált átlagszárítókkal, plusz 6 év garancia is jár hozzá - írja a Glamour.

Ha ezek után még bárki is kételkedne, ki kell jelentenünk, hogy a francia készüléket a profi fodrászoknak találták ki – legalábbis számukra lehet ellenállhatatlan egy olyan pihekönnyű hajszárító, amit napi 8 órán keresztül, évekig búgathatnak anélkül, hogy kiégne. Az viszont kérdés, hogy vajon hány átlagnő fogja rávetni magát a méregdrága darabra. Ahhoz enyhén szólva is mániákus hajápolónak kell lenni, hogy az ember közel egyhavi fizetését fordítsa egy ilyen szerkentyűre. Ha viszont az év minden hetében fodrásznál ülsz, csak hogy jól álljon a hajad, érdemes beleinvesztálni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta