TREND RÖVIDHÍR

Magyar győzelem a Triumph nemzetközi döntőjén

2011. július 7., csütörtök 11:20

Szerda este került sor a Triumph Inspiration Award nemzetközi döntőjére. A díjat a magyar versenyző vihette haza.

A Berlin Fashion Week keretében szerda este rendezték meg a fiatal tervezőket célzó Triumph Inspiration Award nemzetközi döntőjét, már negyedik alkalommal. 37 ország vesz részt a versenyben, mintegy 2100 pályázat érkezett be összesen, de csak az egyes országok első helyezettjeinek pályamunkái jutottak a végső körbe. A kifutón felvonult az összes fehérnemű, amit a tervezők a Triumph pályázatára készítettek - számolt be az eseményről a cég a honlapján.

A zsűriben többek közt olyan hírességek ültek, mint Lily Cole brit és Helena Christensen dán topmodell vagy Ellen von Unwerth divatfotós. Az első helyezést Bódis Boglárkának ítélték oda a Les Fleurs du Mal nevű kollekciójáért: ez 15 000 eurós díjazással jár, valamint azzal, hogy a győztes tervet kereskedelmi forgalomba is hozzák. A második helyet a török versenyző, Nurten Yüksel, a harmadikat pedig a román Diana Bobina kapta.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta