TREND RÖVIDHÍR

Extrém, mégis viselhető a csőrös cipő

2011. június 14., kedd 11:57 |

Szörnyen hangzik, mégis jól néz ki a madárfejek ihlette lábbeli: csudálatos csőrös cipők következnek.

Kobi Levi olyan extravagáns cipőket tervez, amelyek sokszor inkább tűnnek műtárgynak, mint viselhető cipőnek - írja a Jezebel. Lábbelijei alapjául szolgált már Popeye szerelme, Olive Oyl , létra, csúzli, és banán is. Ami az egészben a legjobb, hogy a cipők tényleg funkcionálisak, lehet viselni őket.

"A cipő számomra egy viselhető szobor, megállja a helyét a láb vagy a test nélkül is" - mondja az izraeli dizájner. "A legtöbb inspirációm a hétköznapi világból származik, és ilyen ötlet alapján kell aztán extrém módon átformálnom a lábbelit. Az eredmény általában humoros és tükrözi a egyedi látásmódomat." A madarak ihlette kollekcióban egyelőre van hattyús, vadkacsás és tukános magassarkú, és mi bizony szeretnénk belőle.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta