TREND RÖVIDHÍR

Idén Lady Gaga a legbefolyásosabb asszony

2011. május 25., szerda 12:46

Lady Gaga lett a legbefolyásosabb celeb, legalábbis ami a Forbes magazin minden évben közzétett százas listáját illeti. Oprah a második, Justin Bieber a harmadik. Muhahaha.

A Forbes magazin az idén is közzétette az általa legbefolyásosabbnak ítélt celebek listáját, amit ezúttal a turnéjával kilencven millió dollárt kaszáló Lady Gaga nyert. A sztár nemcsak a szép profit miatt kapta meg az aranyérmet, hanem 32 milliós facebookos rajongótábora, és kilencmillió twitter követője miatt is. Az elmúlt éveket általában domináló Oprah nem sokkal lemaradva szerezte meg a második helyet. Ő a tavalyihoz képest huszonötmillióval csökkent bevételt hozott, de ha jövőre valóban minden energiájával saját tévétársaságára koncentrál, könnyen megszerezheti megint az első helyet. A bronz Justin Bieberé lett, aki újonc a listán, az idén először szerepel rajta, amihez képest a harmadik hely kifejezetten impresszív: ő egyébként ötvenhárom millió dollárt keresett tavaly. Az első tízben van még a U2, Elton John, Tiger Woods és Bon Jovi. A Forbes magazin százas listáján szereplők tavaly 4,5 milliárd dollárt kerestek összesen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta