TREND RÖVIDHÍR

Így tudsz rádiós ébresztőórát csinálni a telefonodból

2011. május 19., csütörtök 10:43 |

Annak idején minden ágy környékén volt belőle egy, reggel rádióműsorral ébresztett, és jó nagy számokkal mutatta az időt.

Az Areaware egyik ötletes Iphone dokkjának segítségével igazi oldschool rádiós ébresztőt csinálhatunk a telefonunkból. A bükkfából készült tartó előlapjára vízszintesen kerül a készülék, amit egy app segítségével régi típusú, pörgetőlapos órává varázsolhatunk. A Jonas Damon által tervezett kiegészítő 39,50 dollárért rendelhető meg innen. Szép, nem?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta