TREND RÖVIDHÍR

A Starbucks a tolvajok új paradicsoma

2011. május 7., szombat 18:00

A New York-i tolvajok legújabb kedvenc vadászterülete a Starbucks lánc, ugyanis ott a legmagasabb az egy négyzetméterre eső mindenfélék száma.

Ugrásszerűen megnövekedett New Yorkban a Starbucks lánc üzleteiben elkövetett lopások száma - adta hírül a NYT nyomán a Gawker. A kávézók igazi mennyországgá váltak a tolvajok számára, ugyanis nemcsak az egy négyzetméterre eső, könnyen elvihető értékes kütyük száma itt a legmagasabb a városban, de az emberek itt a legfigyelmetlenebbek.

A beszámolókból kiderül, hogy a legtöbben simán őrizetlenül hagyják a laptopjukat, vagy okostelefonjukat, amíg elugranak a mosdóba, de azokat sem nehéz lehúzni, akik az asztalnál ülnek: mivel mindenki zombiként bámulja valamelyik kijelzőjét, a székekre akasztott táskákat gyerekjáték kipakolni. A Starbuckstól egyelőre csak annyit tudtak mondani az ügy kapcsán, hogy mindenki figyeljen oda az értékeire nyilvános helyen, akár a kávézóban vannak, akár máshol.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta