TREND RÖVIDHÍR

Plasztikai őrület tombol Kínában

2011. május 2., hétfő 19:17

Státusszimbólum lett a plasztikai műtét Kínában, és az egyik legbiztosabb jele a beérkezettségnek. Éppen ezért egyre többen és többen akarnak ilyen típusú szépészeti beavatkozást.

Az Egyesült Államok és Brazília után Kína a harmadik helyezett a legtöbb plasztikai műtétnek otthont adó országok versenyében. Az utóbbi években robbanásszerűen megnövekedett sebészeti beavatkozásokról számolt be Ma Xiaowei, a helyettes Egészségügyminiszter.

Ma Xiaowei elmondta, hogy az elmúlt évtizedben a plasztikai műtét lett a negyedik legnépszerűbb módja a megtakarítás elköltésének, ugyanis a ház, az autó és az utazás után ez jelzi a legjobban, hogy valakinek jól megy. A beavatkozásokat már középiskolás lányokon is elvégeztetik, a legkeresettebb műtét a szemek optikai megnagyobbítása, a második legkeresettebb beavatkozás pedig az orrnyereg megemelése - ez pont az ellenkezője annak, amit nyugaton szoktak kérni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta