TREND RÖVIDHÍR

Igazi ragadozó Louboutin új cipője

2011. április 29., péntek 11:27

Christian Louboutin cipőtervező szó szerint vette a vadállati stílust.

Hogy az állatvilág megihleti a divattervezőket, abban nincs semmi meglepő, minden szezonban menő a leopárd-, az ocelot-, a zebra- vagy épp a kígyóminta. Az oroszlánok viszont hidegen hagyták a dizájnereket - egészen mostanáig. Christian Louboutin cipőtervező 2011-es őszi kollekciójában az "Alex" fantázianevű cipő orra ugyanis egy oroszlánmancsot formáz - adta hírül a Nylonmag. Mindenesetre vannak fenntartásaink azzal kapcsolatban, hogy mennyire lehet kényelmes ebben lépkedni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta